ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος – Dezaart Roller

89.00 79.00

Το φωτιστικό Roller είναι κατασκευασμένο από ξύλο με επικάλυψη MDF το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «πράσινο» ή φιλικό προς το περιβάλλον.

Σε όλα τα φωτιστικά διατίθεται δική μας χειροποίητη ξύλινη ροζέτα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε μια πλήρη εμπειρία Dezaart στους πελάτες μας.

Εύκολο στη συναρμολόγηση: Περιλαμβάνεται και εγχειρίδιο με λεπτομερείς οδηγίες μέσα στη συσκευασία

Διαστάσεις πολυελαίου :
42εκ. ύψος Χ 22 εκ. πλάτος
Διαστάσεις ροζέτας: 14cm

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ – ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ
  

Kρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος


Προσφέρουμε δωρεάν αποστολή παγκοσμίως σε όλους τους πελάτες μας. Ο κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος ξεχωρίζει για τις μοναδικές σκιές που δημιουργεί στην οροφή και στους τοίχους. Όσο ισχυρότερο είναι το φως, τόσο μεγαλύτερες είναι οι σκιές .

Σύγχρονη τέχνη

Αυτός ο κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος έχει ρουστίκ αισθητική και θα δημιουργήσει μια χαλαρωτική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Ο σχεδιασμός του αντλεί έμπνευση από την φύση, χρησιμοποιώντας ακατέργαστα στοιχεία όπως το ξύλο. Επιπλέον, ένα ρεύμα σκιάς και φωτός στην οροφή, κάνει αυτόν τον κρεμαστό πολυέλαιο «φωτιστικό κόσμημα » σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο.

Βιώσιμη και φιλική προς το περιβάλλον

Ο κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος είναι κατασκευασμένος από ξύλο MDF, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως «πράσινο» ή φιλικό προς το περιβάλλον.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην αλλαγή του κλίματος. Προσπαθούμε πάντα να επηρεάζουμε θετικά το περιβάλλον με κάθε δυνατό τρόπο.

Επιπλέον, χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά από την παραγωγή έως τη συσκευασία.

Χειροποίητο σχέδιο

Ο κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος είναι χειροποίητος και φτιάχτηκε προσεκτικά από εμάς στο οικογενειακό εργαστήρι μας. Επίσης κόβεταιι στα υπερσύγχρονα CNC λέιζερ μας.

κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος και οδηγίες συναρμολόγησης

Εύκολο στη συναρμολόγηση: Λάβετε υπόψη ότι παρέχουμε ένα εγχειρίδιο με πλήρως λεπτομερείς οδηγίες μέσα στη συσκευασία (περιλαμβάνονται επίσης οδηγίες καλωδίωσης)

  Δείτε όλη την συλλογή μας .

 

Kρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος


Χειροποίητη ξύλινη ροζέτα.

Πρόσφατα, σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε το δική μας χειροποίητη ξύλινη ροζέτα οροφής για να παρέχουμε μια πλήρη εμπειρία Dezaart στους πελάτες μας.

Διαστάσεις οροφής: 14cm (5,6in)

Ο κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος έρχεται με καλώδιο 1m (40 in) (διαθέσιμη δυνατότητα προσθήκης πρίζας κατόπιν αιτήματος)

dezaart-lighting

Kρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος


Κάνοντας τις αγορές σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε. Μπορείτε να ζητήσετε την αντικατάσταση τους όταν με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος πουλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής ποιότητας.

Στις παραπάνω περιπτώσεις ο πελάτης έχει την επιλογή είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος είτε, μετά την παραλαβή, να επιστρέψει το προϊόν, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη.

Σε περίπτωση που δεν επιστραφούν εντός 14 ημερών τότε η εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την επιστροφή και την αντικατάσταση, και θα πρέπει απαραιτήτως να έχει προηγηθεί συνεννόηση με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Kρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος


Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα LED που πωλούνται από το κατάστημα μας, καλύπτονται από 1 έως 2 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας.

Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο, κλπ).

Για τα προϊόντα των 12V, για να ισχύει η εγγύηση αντικατάστασης θα πρέπει να προμηθευτείτε και τροφοδοτικό από την εταιρίας μας. Σε περίπτωση βλάβης κάποιου προϊόντος που οφείλετε σε ελάττωμα και καλύπτεται από την εγγύηση επιβαρύνεστε τα έξοδα αποστολής προς την έδρα μας καθώς επίσης η εταιρεία επιβαρύνεται το κόστος αποστολής προς τον πελάτη.

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Προσθήκη μίας αξιολόγησης

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Κρεμαστός σκανδιναβικός πολυέλαιος – Dezaart Roller”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Updating…