CoronoblockBANNER6CoronoblockBANNER6
CoronoblockBANNER4CoronoblockBANNER4
CoronoblockBANNER5CoronoblockBANNER5

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΠΛΕΞΙΓΚΛΑΣ PLEXIGLASS CoronoBlockTM  (COVID-19)

Προστασία

Τα προστατευτικά plexiglass CoronoBlockTM αποτελούν ένα αποτελεσματικό μέτρο προστασίας για την προστασία των πελατών & των υπαλλήλων επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα την αισθητική εναρμόνιση με το χώρος σας. Εμποδίζουν την διασπορά σταγονιδίων επιτρέποντας την ανεμπόδιστη επικοινωνία με τον επισκέπτη και την επιτήρηση του χώρου, χάριν της υψηλής ευκρίνειας της επιφάνειας και του έξυπνου σχεδιασμού.

Υψηλή Αισθητική

Κομψός σχεδιασμός & στιβαρή κατασκευή από άριστης ποιότητας υλικά σε συνδυασμό με την υψηλή προστασία, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των προϊόντων CoronoBlockTM. Το υψηλής ευκρίνειας Plexiglass & το φυσικό Έλατο με ρόζους (επεξεργασμένο και λουστραρισμένο χειροποίητα) που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των προϊόντων μας, έχουν σαν αποτέλεσμα την αισθητική εναρμόνιση με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Ευκολία

Τοποθετούνται εύκολα στο γκισέ του ταμείου, το γραφείο ή τον πάγκο του καταστήματος σας χωρίς εργαλεία & κόλες. Είναι κατάλληλα για Φαρμακεία, Ιατρεία, Τράπεζες, Καφετέριες, Γραφεία, Καταστήματα παρασκευής fast food & μικρογευμάτων take away, Βενζινάδικα, Φούρνους, Κέντρα αισθητικής, Κομμωτήρια και Καταστήματα λιανικής πώλησης.

Επιλέξτε το προστατευτικό που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας

Ανάλογα με τα προϊόντα και την λειτουργία του καταστήματός σας επιλέγεται τα χαρακτηριστικά του προστατευτικού. Δείτε τις προτεινόμενες χρήσεις για κάθε κατηγορία:

Α

Με ψηλό Άνοιγμα Εξυπηρέτησης ιδανικό για χρήση με προϊόντα (καφές, τρόφιμα, ρούχα κ.α.)

Β

Με χαμηλό Άνοιγμα Εξυπηρέτησης ιδανικό για χρήση με  έγγραφα (ντοσιέ, φακέλους, έγγραφα κ.α.)

Γ

Με Άνοιγμα Εξυπηρέτησης & Ομιλίας  για εξυπηρέτηση (σε κιόσκ, τράπεζες, σημεία ενημέρωσης κ.α.)

Δ

Μόνο με Άνοιγμα Ομιλίας για χρήση σε σημεία που απαιτείτε επικοινωνία, ή παροχή οδηγιών/πληροφοριών κλπ.

Σχέδια κατά παραγγελία

Εάν σκοπεύετε να εξοπλίσετε την επιχείρηση σας με προστατευτικά CoronoBlockTM επικοινωνήστε μαζί μας και θα σχεδιάσουμε ένα προϊόν προσαρμοσμένο στο στυλ και τις ανάγκες τις επιχείρησής σας.

Δυνατότητα χάραξης λογότυπων & custom μηνυμάτων καθώς και επιλογές διαφοροποίησης διαστάσεων και χρωμάτων (Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για παραγγελίες άνω των 10 τεμαχίων).

Τρόποι Πληρωμής

Με κατάθεση:
Τράπεζα Πειραιώς
IBAN : GR68 0171 3950 0063 9514

Με Αντικαταβολή:
Πληρωμή κατά την παράδοση στην Courier

Με PayPal στο email:
athanasiouthanasis@hotmail.com

Dezaart


Αθανασίου Γεώργιος

ΑΦΜ: 158973934
ΔΟΥ: Αγρινίου

Επικοινωνία


Τηλέφωνο: (+30) 2641 401168
Email: dezaartinfo@gmail.com
Διεύθυνση: Ιωνίας 4 – Αγ. Κωνσταντίνος, Αγρίνιο 30027